Hogyan törölje mindent a Google titokban rögzít

NYSTV - Hierarchy of the Fallen Angelic Empire w Ali Siadatan - Multi Language (Március 2019).

Anonim

A digitálisan fejlett társadalom részeként számos előnnyel jár, de a magánélet nem egyike azoknak. Az egyik vállalatnak valószínűleg több információ van rád, mint bármely más, így érdemes tudni, hogyan lehet megállítani az Ön követését. Ez a vállalat természetesen a Google.

Mindenki tudja, hogy a Google nyomon követi az internethez kapcsolódó tevékenységeit, de előfordulhat, hogy nem tudja pontosan, milyen mértékben. Ha például a Google hangszolgáltatásait használja, a cég valójában rögzíti és tárolja a hangját.

A jó hír az, hogy ezeket a nyilvántartásokat valahol nem zárják le egy boltozat, és bármikor hozzáférhet és hallgathatja őket. Az audiótörténet megtekintéséhez itt lépjen a Hang- és hangtevékenység oldalra. Ha nem tetszik az, amit hall, egyszerre törölheti őket, vagy egyszerre, a Tovább, a Törlés beállításai, a Speciális elemre kattintva. Minden fájlnak tartalmaz egy átiratát és egy hangfájlt.

A Google természetesen minden keresési előzményt is ment. Ez egy csomó személyes információ egy rendkívül nagy és befolyásos vállalat kezében. A keresési rekordok törléséhez menjen az Előzmények oldalra, kattintson a három pontra mutató Menü gombra, és menjen a Speciális, Összes idő, Törlés menüpontra. Ez gondoskodik az összes régi keresési adatról, de nem fogja megakadályozni, hogy a Google gyűjti a jövőben. A Google keresési követésének megállításához lépjen a Tevékenységszabályzók oldalra, és kapcsolja ki a nyomkövetési gombot.

De a Google követése nem áll meg ott. A vállalat a helyadatokon keresztül is követi az Ön minden mozdulatát a valós világban. A helyelőzmény, az úgynevezett Idővonal-oldal, egy Google Térképet jelenít meg, amely megmutatja, hol tartózkodott egy adott időpontban és időpontban. A megjelenített adatok mennyisége attól függ, hogy mennyit viselsz egy olyan eszközön, amely egy Google-fiókba jelentkezett be, ezért érdemes megnézni. Az összes információ törléséhez lépjen az oldal jobb alsó sarkában található Beállítások pontra, és válassza a Törlés lehetőséget.

És végül a Google folyamatosan használja az összes adatait, hogy létrehozzon egy hirdetési profilt. Ez határozza meg, hogy mely Google-hirdetések valószínűbbek. Ha meg szeretné nézni a Google által létrehozott profilt, menjen a Hirdetések beállításai oldalra. Itt láthatja azokat a tevékenységeket, amelyeket a Google úgy gondolja, hogy érdekli Önt. Ugyanazon az oldalon van lehetőség arra, hogy kikapcsolja a Hirdetési testreszabást, aminek következtében a hátborzongató hirdetések elhúzódnak.